Daiana Berbec Iulia

***Daiana Berbec va doreste vizionare placuta***

luni, 23 mai 2011

''Daiana si invitatii Sai''-Columna Tv

Foarte bine ne-am simtit si de aceasta data, alaturi de invitatii nostrii.Un minunat Ansamblu, din Localitatea Gaesti,mai precis din Comuna Ionesti,doua soliste de mare exceptie si anume Ana Maria Trandafir din Pitesti si Emanuela Stefania Oprea, cu siguranta dragii mei, v-au incantat intr-o zi de mare Sarbatoare Sfintii''Constantin si Elena''.La finalul emisiunii Trupa din Ionesti, a avut o surpriza placuta pentru telespectatorii nostrii, dansand si alt gen de muzica pe placul tuturor.Felicitari tuturor pentru intreaga activitate si va doresc multe succese si realizari.Nu in ultimul rand, felicit si parintii tuturor copiilor].dar si Profesorii indrumatori pentru rezultatele
obtinute.Asadar dragii mei si Sambata viitoare, va astept la aceiasi ora 18:00-20:00 in direct, sa petrecem impreuna cu iinvitatii nostrii dragi.

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere